17 Feb 2017

Vineri, 17 februarie, începând cu ora 10, vă invităm să luați parte la cea de-a doua întâlnire de tip workshop interactiv la care se vor discuta prioritățile de advocacy în serviciile directe pentru migranți.

Reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și experții interesați de schimbările necesare în legislație și în practicile instituționale din România referitoare la migranți vor continua discuțiile inițiate în 25 ianuarie referitoare la crearea unei Coaliții și la acțiunile comune ale acesteia pe termen scurt și mediu.  Acțiunile comune de advocacy se vor concretiza în propuneri de modificări legislative sau de practici instituționale prin care imigranților aflați în România să le fie asigurat accesul la educație, locuri de muncă, servicii de sănătate sau alte servicii publice.  

Locația workshop-ului din 17 februarie este str. Comănița nr. 9, București (intersecția str. Eminescu - str. Icoanei).

Participarea se poate face și online, accesând următorul link:

https://arps.clickmeeting.com/conferinta

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Promovarea Sănătății (ARPS) și partenerii săi – Academia de Advocacy Timișoara și Centrul pentru Cercetare Interculturală Iași în cadrul proiectului EMINET - Dezvoltarea unei rețele de ONGuri active în domeniul migrației, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin Contribuția Elvețiană la Uniunea Europeană extinsă.

Proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Pentru mai multe informații despre Programul de Cooperare Elvețiano-Român accesați: www.swiss-contribution.ro și www.swiss-contribution.admin.ch/romania
Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian.
Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Centrul de Documentare şi Cercetare în Domeniul Integrării Imigranţilor
This website does not necessarily reflect the position of the Swiss government. Responsibility for its content lies entirely with the Research and Information Center on Immigrant Integration.